M1 - Napi legfontosabb - 2021. jún 13. 10:48

Unokázós csalókat vettek őrizetbe

Unokázós csalókat vett őrizetbe a rendőrség. A gyanú szerint június első napjaiban egy Diósjenőn élő idős embert hívtak fel, hogy a lánya bűncselekményt követett el, és azonnal pénzre van szüksége. A 30 éves férfi és nő társa 460 ezer forintot vett át. A nyomozók szerint ismeretlen tettesek több megyében még tucatnyi idős nőt hívtak fel hasonló …

A CIKK FOLYTATÁSÁNAK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE...

Hírvideók

A rovat további legfrissebb cikkei
Pesti TV - 2021. aug 3. 21:00

Orbán Viktor is híres, hallgasson mindenki Orbán Viktorra! 2021.08.03.

PestiTV - A normalitás lázadása Bizonyára ti is tapasztaltátok, hogy a híres emberek szeretik megszakérteni Magyarország belügyeit. Teljesen elképzelhetetlennek tűnik, ugyanakkor mégis egy valós jelenség, amikor George Clooney, Gandalf vagy éppen Lewis Hamilton megvizsgálja a magyar belügyeket, megszakérti a magyar törvényeket és elmondja, hogy ez …
Euronews - 2021. aug 3. 19:09

Lövések dördültek a Pentagonnál

Egy rendőr meghalt, miután megszúrták az épületnél kitört káoszban. A támadót a helyszínen agyonlőtték.
Pesti TV - 2021. aug 3. 18:49

Újbudai aktualitások, Védett Társadalom Alapítvány megalakulása, lengyel aláírásgyűjtés a magyar gyermekekért 2021.08.03.

PestiTV - A normalitás lázadása A Pesti riporter augusztus 3-ai adásában Bohár Tünde először Csernus Lászlóval, az újbudai Fidesz-KDNP frakcióvezetőjével beszélgetett 11. kerületi aktualitásokról. Így szóba kerültek az ellenzéki összefogás által cserbenhagyott és kiábrándult újbudai lakosok ügyei is. Emellett érintették az országos …
Euronews - 2021. aug 3. 18:46

Tunézia uniós nagykövete: "az elnök azt tette, amit kell"

Az EU és az Egyesült Államok komoly aggodalmát fejezte ki amiatt, ahogyan az államfő rendkívüli alkotmányos hatáskörével él. Tunézia uniós nagykövete, Nabil Ammar viszont megvédte az elnök intézkedéseit mondván, azok szükségesek az ország megmentéséhez.
M1 - Napi legfontosabb - 2021. aug 3. 18:41

Utcai versenyzőkre csapott le a BRFK

Illegális gyorsulási versenyek részvevőire csapott le a rendőrség Budapesten. A szombat éjjeli akcióban több sofőr ellen is eljárás indult. Volt akit az autó illegális átalakítása, mást gyorhajtás vagy ittas vezetés miatt vontak felelősségre.
M1 - Napi legfontosabb - 2021. aug 3. 18:39

Romantikus kirándulóhelyek belföldön

Nincs hiány romantikus úticélokból itthon. Kastélyok, várak, szobrok állítanak emléket több híres szerelemnek, amiket egyre többen keresnek fel a hangulatuk miatt. Mutatunk néhány ilyen helyszínt.
M1 - Napi legfontosabb - 2021. aug 3. 18:36

Népszerűtlen Karácsony Gergely

Karácsony Gergely elutasítottsága még a baloldali összefogásénál is nagyobb - erre az eredményre jutott a Századvég Intézet legújabb felmérésében. A kutatás szerint a főpolgármester választói megítélése mélypontra került. A válaszadók leginkább beváltatlan ígéretei, a rosszul ütemezett felújítások, a rendszeressé váló forgalmi dugók, valamint városvezetői …
M1 - Napi legfontosabb - 2021. aug 3. 18:32

Tömeges tesztelés Kínában

Újra megjelent a koronavírus a Vuhanban - egy év után 7 új fertőzöttet is találtak a kínai nagyvárosban, így most a teljes lakosságot letesztelik. Kína több nagyvárosában is emelkednek a fertőzöttségi adatok, így máshol is tömeges tesztelésbe kezdenek. KÍnában hónapok óta nem volt annyi új eset, mint most, a megbetegedések nagy részét a Delta variáns okozta.
Pesti TV - 2021. aug 3. 17:28

Diszkó korszakot idéző klipet készítettek – Wolf Kati és Spigiboy a Gerilla Bárban 2021.08.03.

PestiTV - A normalitás lázadása A Gerilla Bár keddi adásában Ábrahám Robi műsorvezető vendége volt Wolf Kati, énekesnő és Spigiboy, lemezlovas, akik nemrég dolgoztak fel egy örök magyar klasszikust, a Beatrice egyik dalát, amihez közös klipet is forgattak. Zenei vendégünk pedig Mravik Gabi, alias Avika volt. “Köszönjük, hogy a reklám …
M1 - Napi legfontosabb - 2021. aug 3. 17:15

Nyaralj itthon! – Hollókő

A műsor Magyarország természeti csodáit, épített örökségét és kulturális sokszínűségét mutatja be.
Euronews - 2021. aug 3. 16:36

Biztonsága miatt aggódik a belarusz sprinter

"Alig palástolt utalások voltak arra, hogy még a válogatottból való kirúgásnál is több vár rám otthon" - mondta kedden egy videointerjúban Kriszcina Cimanouszkaja, aki várhatóan szerdán érkezik Lengyelországba.
ATV - Heti napló - 2021. aug 3. 16:30

Lehallgatási-botrány: Amit tudunk, és amit csak sejtünk

Folytatjuk a Pegasus-ügyet!! Politikai hisztéria, vagy a rendszerváltás óta eltelt évtizedek legnagyobb lehallgatási botránya? Tüntetés és bizottsági ülés ide vagy oda, mégsem tudunk többet, mint az ügy kirobbanásakor. Bebizonyosodhat-e valaha, hogy a kormány számára kellemetlen személyeket hallgathattak le? György Gabriella riportfilmje.
ATV - Egyenes beszéd - 2021. aug 3. 15:00

Van, vagy nincs tanárhiány?

Az Egyenes Beszéd vendége Ravasz Ágnes a PDSZ országos választmányának tagja.
ATV Híradó - 2021. aug 3. 14:00

2022-re majdnem háromezerrel csökken a pedagógusok száma

"Nem kell minden iskolába külön kémiatanár"- jelentette ki a Magyar Nemzetnek a Klebersberg központ elnöke. Hajnal Gabriella szerint ugyanis vannak olyan tantárgyak, amelyeknél nincs szükség annyi óraszámra, amennyi egy teljes álláshoz szükséges egyetlen intézményben.
ATV Híradó - 2021. aug 3. 13:45

750 ezer magyar nem tud nyaralni menni

Magyarországon 750 ezer ember nem engedheti meg magának, hogy nyaralni menjen, derül az Európai Szakszervezetek Szövetségének friss felméréséből, amiről a Népszava számolt be.
ATV Híradó - 2021. aug 3. 13:30

Matolcsy az eurót bírálta a forint évfordulóján

Pontosan 75 évvel ezelőtt ezen a napon vezették be Magyarországon a forintot. Az MNB elnöke az évforduló apropóján az eurót bírálta. Matolcsy György szerint az euró még nem kifejlett pénzeszköz, bevezetéséhez jó időzítés és versenyképes gazdaság kell.
ATV Híradó - 2021. aug 3. 12:45

Viharkárok: 1300 alkalommal riasztották a tűzoltókat

Egy szupercella söpört végig Magyarországon vasárnap, aminek következtében több mint 1300 eseményhez riasztották a tűzoltókat. A országos meteorológiai szolgálat több helyen orkán erejű szelet mért: Tiszavasváriban 120 kilométeres vihar tombolt.
M1 - Napi legfontosabb - 2021. aug 3. 11:26

Migránspártiak, de titkolják

Lebukott Karácsony Gergely. Erről beszélnek a szakértők, miután a főpolgármester egy német lapnak arról beszélt: nem nyerhetik meg a választást azzal, ha a menedékkérők mellett kampányolnak. Karácsony Gergely a Die Zeit-nak arról beszélt: a baloldal védi az illegális bevándorlókat, de ezt el fogja titkolni a kampányban, mert ezzel nem lehet választást nyerni.
M1 - Napi legfontosabb - 2021. aug 3. 11:23

Tűz és hőség

Továbbra sem bírnak a lángokkal a tűzoltók Törökországban. Hőség, szárazság és erős szél is nehezíti a munkájukat. A helyiek is ahogy tudnak segítenek az oltásban és mentik, ami menthető. Horvátország tengerparti részén is erdőtüzek pusztítanak, Görögországban hőség tombol.
ATV - Start - 2021. aug 3. 7:30

KSH: 287 ezer a nettó átlagkereset

Az ATV Start vendégei Burány Sándor frakcióvezető-helyettes, Párbeszéd és Varga László országgyűlési képviselő, MSZP.
M1 - Ma reggel - 2021. aug 3. 6:29

Aggasztó a helyzet Litvániában

Egyre rosszabb a helyzet Litvániában. Teljesen megteltek ugyanis a migránsokkal a határállomások. Már nem tudnak több migránst elhelyezni. Az év eleje óta már több mint 3500 illegális bevándorlót tartóztattak fel a litván-fehérorosz határon. Ez majdnem 44-szer több, mint a 2020-as év egészében.
M1 - Ma reggel - 2021. aug 3. 6:27

Elszámoltatást ígért, most hallgat

Elszámoltatást ígértek, most hallgatnak a Momentumos politikusok. Egyelőre semmilyen következménye nincs Cseh Katalin korrupciós botrányának. Mindez azért is ellentmondásos, mert pl. Fekete-Győr András korábban többször kinyilvánította, hogy zéró toleranciát alkalmaz a párton belül is, ha nyilvánosságra kerül bármilyen visszaélés, korrupciógyanús ügy.
M1 - Ma reggel - 2021. aug 3. 6:24

Fontos a harmadik oltás

Elindult Magyarországon a koronavírus elleni védőoltás harmadik, emlékeztető adagjának beadása. Az újabb dózist a szakemberek elsősorban az időseknek, a krónikus betegeknek, illetve a legyengült immunrendszerű pácienseknek ajánlják.
Pesti TV - 2021. aug 2. 21:00

A 2010 utáni gazdasági rendszerváltás a különböző rétegek megerősítésére irányult 2021.08.02.

PestiTV - A normalitás lázadása Mészáros Nóra és Stefka István vendégei a hétfői Boomerlázadásban Boros Imre pénzügyi közgazdász és Lentner Csaba, egyetemi tanár voltak. A szakemberek beszéltek arról a pénzügyi politikáról, ami a balliberális kormányok alatt gazdasági csődbe vitte az országot. Megerősítették, hogy nem a magyar lakosság, …
Pesti TV - 2021. aug 2. 19:45

Aberráltak ünnepelték a gyermektelenséget világszerte – Georg Spöttle és Filep Dávid a The Right Brothers-ben 2021.08.02.

PestiTV - A normalitás lázadása Nemrég volt a gyermektelenség világnapja, amelynek keretein belül rengeteg aberrált ünnepelte meg azt, hogy “szabad”. Georg Spöttlével és Filep Dáviddal arról beszélgettünk, hogy mennyire sértő ez azokra nézve, akiknek nem lehet gyerekük. Közben egy férfi genderfluid koreaivá operáltatta magát, nem tudjuk, hogy …
Pesti TV - 2021. aug 2. 19:02

Gyermekvédelmi népszavazás, megkezdődött a 3. oltás beadása, a gender-lobbi szintlépése 2021.08.02.

PestiTV - A normalitás lázadása Az első augusztusi Pesti riporterben Vincze Emília először Dunai Mónikával, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjével beszélgetett arról, hogy a Nemzeti Választási Bizottság hitelesítette a gyermekvédelmi népszavazás kérdéseit. Majd a műsorvezető Skype–on keresztül kérdezte Dr. Rusvai Miklós víruskutató, …
M1 - Napi legfontosabb - 2021. aug 2. 18:39

Indul a magyar űrprogram

Arról már tavaly is lehetett hallani, hogy hamarosan ismét embert küldhet az űrbe Magyarország, most azonban már konkrétumok is vannak. Kapcsoljuk Ferencz Orsolyát, az űrkutatásért felelős miniszteri biztost. Grafikusaink készítettek egy virtuális asztronauta-modellt ide a stúdióba. Mutatunk néhány érdekességet. Értelemszerűen rengeteg követelménye van annak, hogy valaki …
M1 - Napi legfontosabb - 2021. aug 2. 18:32

Elkezdődött a tankönyvkiszálltás

Elkezdődött a tankönyvek kiszállítása itthon. A következő hetekben összesen több mint 13 millió darabot visznek ki az iskolákba, hogy a szeptemberi tanévkezdésre mindenhova megérkezzenek a kiadványok. Rétvári Bence államtitkár emlékeztetett: az állam idén is átvállalja a tankönyvek árát, így összességében több mint 13 milliárd forintnyi kiadást vesz le a …
M1 - Napi legfontosabb - 2021. aug 2. 18:30

Vakcinalottó indult Szlovákiában

Elindult a regisztráció az oltási nyereményjátékra Szlovákiában. Aki beoltatta magát, akár 100 000 eurót, azaz mintegy 35 millió forintot is nyerhet a vakcinalottón. Az pedig, aki egy másik személyt vesz rá a vakcina felvételére, garantaltan pénzjutalmat kap. A szlovák kormány célja, hogy növelje az emberek oltakozási kedvét.
M1 - Napi legfontosabb - 2021. aug 2. 18:24

Fordulatok bevándorlásügyben

Egyre több a fordulat Európában bevándorlásügyben. A britek egy központi honlapon adnak tanácsot a hozzájuk érkező migránsoknak. Kiemelik, hogy aki illegálisan menne, azt kitoloncolják. Angela Merkel pedig a minap beszélt arról: ma már nem fogadna be migránsokat a Közel-Keletről. Elemzők szerint Nyugat-Európa kezdi belátni, hogy rossz döntést hozott 2015-ben.
M1 - Napi legfontosabb - 2021. aug 2. 18:23

Nem csökken a migrációs nyomás

Továbbra sincs nyugalom a déli határnál. Folyamatosan próbálkoznak Magyarországra szökni az illegális bevándorlók. És nem válogatnak az eszközökben: egyre kifinomultabb módszerekkel támadnak a magyar határvédőkre. Legutóbb gázspray-vel fújtak le négy katonát, hogy átszökhessenek. A határ másik oldalán sem jobb a helyzet, a helyiek rettegésben élnek.
M1 - Napi legfontosabb - 2021. aug 2. 18:21

Konzultáció a járvány utáni életről

Már több mint félmillióan kitöltötték a Nemzeti Konzultációt. A kérdések a járvány utáni élet szinte összes fontos területét érintik. Erről Orbán Viktor beszélt egy videóban. A miniszterelnök arra kért mindenkit, hogy töltse ki a kérdőívet, hogy az ország számára fontos döntéseket egyetértésben lehessen meghozni. A válaszokat augusztus 25-ig lehet …
Euronews - 2021. aug 2. 18:06

Nem enyhül a hőség Görögországban

A következő három napban 42-44 fok közötti csúcshőmérséklet várható a Görög Nemzeti Meteorológiai Szolgálat szerint.
Hír TV - Magyarország - 2021. aug 2. 17:57

Magyarország élőben Szajlai Csabával (2021-08-02) – HÍR TV

Magyarország élőben Szajlai Csabával (2021-08-02) - HÍR TV Kiáltványt tett közzé az MNB a „sikeres és biztonságos euróbevezetésről” a forint 75. születésnapján. Kell-e Magyarországnak az uniós közös valuta? Szajlai Csabát, a Figyelő főszerkesztő-helyettesét kérdeztük. #SzajlaiCsaba #Gazdaság #EuroBevezetés
Hír TV - Magyarország - 2021. aug 2. 17:49

Magyarország élőben Földi Lászlóval (2021-08-02) – HÍR TV

Magyarország élőben Földi Lászlóval (2021-08-02) - HÍR TV Megalakult a Védett Társadalom Alapítvány. Hogyan sikerülhet felvenni a kesztyűt a Soros-féle nyílt társadalom eszméjével? A Magyarország élőben vendége volt az alapítvány elnöke, Földi László. #FöldiLászló #VédettTársadalomAlapítvány #Pegasus
Pesti TV - 2021. aug 2. 17:33

Ficzkó András és Fűzfa Zoltán a Gerilla Bárban 2021.08.02.

PestiTV - A normalitás lázadása A hétfő esti Gerilla bárban a stúdióban Schéda Zoltán és Lentulai Krisztián látta vendégül a Decadancer együttes két tagját, Ficzkó András énekest és Fűzfa Zoltán basszusgitárost, akik a zenekar megalakulásáról illetve az együttes terveikről meséltek. “Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod …
Hír TV - Magyarország - 2021. aug 2. 17:21

Magyarország élőben Hollik Istvánnal (2021-08-02) – HÍR TV

Magyarország élőben Hollik Istvánnal (2021-08-02) - HÍR TV Korrupciógyanús ügy a tiszta kezeket hirdető Momentumban, míg Karácsony helyettese, Tüttő Kata luxusnyaralását tölti. A Magyarország élőben vendége volt Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója. #HollikIstván #TüttőKata #CsehKatalin
M1 - Napi legfontosabb - 2021. aug 2. 17:15

Nyaralj itthon! – Fülöpháza

A műsor Magyarország természeti csodáit, épített örökségét és kulturális sokszínűségét mutatja be.
M1 - Napi legfontosabb - 2021. aug 2. 10:52

Már oltanak a harmadik anyaggal

Gőzerővel zajlik az újabb oltási kampány Magyarországon! Európában elsőként a harmadik vakcina is felvehető itthon. Ezt azok kaphatják meg, akiknek a második oltásuk óta már legalább 4 hónap eltelt. A szakemberek szerint főként az időseknek és a krónikus betegeknek érdemes kérniük az emlékeztető vakcinát. Közben arra is érdemes figyelni, hogy a 12 éven felüli …
M1 - Napi legfontosabb - 2021. aug 2. 10:50

Károk maradtak a vihar után

Ismét komoly károkat okoztak a tegnapi viharok. Országszerte több mint 1300 helyre riasztották a tűzoltókat. Csaknem száz épület rongálódott meg, a vezetékszakadások miatt 140 településen volt részleges vagy teljes áramszünet. Szabolcs megyében orkánerejű, 121 km/órás széllökést is mértek, ezzel valószínűleg a napi szélrekord is megdőlt.
M1 - Napi legfontosabb - 2021. aug 2. 10:49

72 éves Farkas Bertalan

Ma ünnepli 72. születésnapját Farkas Bertalan. Az első magyar űrhajós 1980 tavaszán indult a világűrbe Bajkonúrból. A közmédia megújult időjárásjelentése különleges, virtuális környezetben köszöntötte Farkas Bertalant.
ATV Híradó - 2021. aug 2. 10:18

Miniszterelnök-jelölti előválasztás: a szimpátia és a pártok szervezettsége dönt?

A jelöltek karaktere fog számítani elsősorban az ellenzéki miniszterelnök-jelölti előválasztáson, hiszen a fontos kérdésekben nagyjából ugyanazt gondolják – erről beszéltek a Híradónk által megkérdezett elemzők. Böcskei Balázs és Pulai András abban is egyetértett, hogy a végső győztes a Dobrev Klára, Jakab Péter, Karácsony Gergely hármasból kerül majd ki