TikTokozás közben zuhant a mélybe egy férfi Puerto Rico partjainál

baleset
február 05., 15:03
comments 9

Lezuhant egy 70 láb magas szikláról és szörnyethalt egy 27 éves indianai férfi Puerto Rico délnyugati partjainál, nem messze a Cabo Rojo-i világítótoronytól.

Edgar Garay családja szerint épp egy TikTok-videót akart készíteni, amikor egyensúlyát veszítette és a mélybe zuhant. A férfi halálhíréről az amerikai parti őrség közleményben számolt be.

A balesetről azonnal értesítették a parti őrséget, de Garay holttestét csak másnap találta meg a Puerto Ricó-i búvárszolgálat sürgősségi egysége, mert olyan helyre sodródott, ahol nagyon nehezen volt megközelíthető.

A férfi bátyja, Carlos Garay a CNN WTHR csatornának nyilatkozva „fenegyereknek” nevezte testvérét. Elmondása szerint Edgart egy unokatestvérük kísérte a sziklákhoz kirándulni, amikor a baleset történt.

„A bátyámnak van egy TikTok-fiókja, amire imádott videókat feltölteni" - mondta Carlos. „Most is épp ezzel kísérletezett, de közelebb ment a peremhez, mint kellett volna”.

A parti őrség tisztviselői szintén részvétüket fejezték ki Garay családjának a közleményben.

Carlos gyűjtést indított a GoFundMe oldalán, hogy fedezni tudják a holttest hazaszállításának költségeit. (CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.